Ny hjemmeside

Klubben har fått en ny hjemmeside

Tore Svendsen 21. november 2018

Etter en del jobbing er endelig den nye hjemmesiden til Brumunddal Pistolklubb klar. Den er laget for å tilpasse seg den moderne brukerens krav. Den fungerer like fint på mobil som den gjør på en skrivebords PC.

Det har vert mye tenking på hva fokuset med den nye hjemmesiden skulle bli. Det endte opp med en blanding av en side for almenheten, som beskriver hva klubben handler om,  nybegynnere, med enkel tilgang til sikkerhetsinstruks, hvilke verv folk har og for de som virkelig har interessert seg for sporten informasjon om kjøp av våpen og de mer viderekommende, der Tor Egil Hannestad har sørget for at de nyeste resultatene og terminlistene er på plass.

Vi håper at nye så vel som mer viderekommende skyttere vil dra nytte av denne oppgraderingen. Hvis det er noen spørsmål, ris eller ros er det bare å ta kontakt med oss på post@brumunddalpk.no

Vi har ikke glemt de som brukte tiden sin på å svare på spørreundersøkelser, være med på intervju eller brukertester. Takk skal dere ha!

Dette er ikke slutten for hjemmesiden. Over tid vil den bli løpene oppdatert med nytt innhold, løsning av tekniske problemer og andre ting.